Vreme čitanja: oko 1 min.

Alkaraz: "Ako mi date da biram, hoću zlato na OI! I dalje mislim o Noletova 24 GS"

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Španac ističe da voli da sanja velike snove

  • 4
Karlos Alkaraz Foto: Tanjug / AP

Juri Karlos Alkaraz svoju prvu titulu od Vimblodna i onog finala sa Novakom Đokovićem, a prva naredna prilika je turnir u Buenos Ajresu koji ga očekuje.

Alkaraz tamo brani titulu, iza sebe ima loš Australijan open, a u najavi turnira u Argentini govorio je i o Đokoviću. Tačnije, o tome da su mu Novak i Janik Siner najveći rivali.

- Da, mislim da su Đoković i Siner rivali koje treba pobediti u ovom trenutku. Nema sumnje kod mene, kao i kod svih ostalih. Zverev je takođe bolji od mene u međusobnim duelima, on je protivnik koji mi je često u mislima. Ali, verujem da su Đoković i Siner na vrhu trenutno. I dalje mislim o Noletova 24 grend slema, volim da sam ambiciozan, da sanjam velike snove, a videćemo dokle ću dogurati: da li do pet, možda ostanem na dva, ali neminovno mislim o tome - rekao je Španac.

Na pitanje da li bi mu bilo draže da uzme Rolan Garos ili Olimpijske igre u Parizu, rekao je:

- Rekao bih Olimpijske igre. Za mene je to san, da donesem medalju svojoj zemlji. Ove godine, ako mi date da biram, uzimam olimpijsko zlato. Neću da vas lažem, želim oba - poručio je Španac za kraj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nole genije

    13. februar 2024 | 12:11

    Nisi mu do kolena neoletu trebaceti dva zivota da dostignes noleta genije

  • Lucifer

    13. februar 2024 | 11:56

    Mali je baš poleteo i ništa nije naučio. Pobedio jednom i sad juri rekorde koje niko oboriti neće, nek igra tenis manje snova više rada...

  • eNL

    13. februar 2024 | 11:21

    ovaj Alkaraz je stvarno pohlepan . Jado , pa ti si upamćen kao karikatura od broja jedan kojeg si branio kad si bio na mestu broj 1 samo heftu ili dvije hefte😃😃😃A usput da spomenem da nije bilo čiste nameštaljke što Novak nije igrao , onda bi ti Alkarazu bio negde oko 17 ili 23 mesta ATP liste 😃

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA