≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Olga Danilović napredovala za jednu poziciju, na prvom mestu uvećana razlika!

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poljakinja pobegla Beloruskinji

  • 0
Olga Danilović Foto: AP/Tanjug

Nakon osvajanja turnira u Dohi poljska teniserka Iga Švjontek povećala je razliku u odnosu na drugoplasiranu Arinu Sabalenku na skoro 1400 bodova, pošto na čelu WTA liste ima 10.300 bodova u odnosu na 8.905.

Amerikanka Koko Gof je na trećoj poziciji sa 7.110 bodova, dok je Kazahstanka Elena Ribakina četvrta na WTA listi sa 6.738 poena. Slede Amerikanka Džesika Pegula, Uns Džabir iz Tunisa, Kineskinja Ćinven Dženg i Čehinja Marketa Vondroušova.

Letonka Jelena Ostapenko je napredovala za dve pozicije i trenutno je deveta teniserka sveta, dok se Čehinja Karolina Muhova nalazi na desetom mestu WTA liste.

Najbolje rangirana srpska teniserka Olga Danilović napredovala je za jednu poziciju i na danas objavljenoj WTA listi zauzima 123. mesto sa 599 bodova.

Drugorangirana srpska teniserka Natalija Stevanović napredovala je za tri mesta i trenutno je 187. igračica sveta. Ona je sakupila 421 poen. Dejana Radanović je 241. teniserka sveta sa 309 bodova.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Olga Danilović o ljubavi sa Janom Oblakom: Samo sam čekala...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA