≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Karlos Alkaraz istetovirao jedan od najbolnijih poraza Novaka Đokovića: Ovaj detalj posebno privlači pažnju

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tada je Noletu jako malo falilo...

  • 7
Novak Đoković, Vimbldon, Karlos Alkaraz Foto: AP/Tanjug

Četvrtfinale Australijan opena i polufinale turnira u Buenos Ajresu, to je bilans trenutno drugog tenisera sveta Karlosa Alkaraza od početka sezone. Nakon poraza od Nikolasa Đarija u glavnom gradu Argentine, Novak Đoković je dodatno pobegao Špancu, koji će šansu da nadoknadi izgubljeno imati već u ovoj nedelji.

Karlitos u utorak započinje učešće na ATP turniru u Rio de Žaneiru duelom sa domaćim teniserom Tijagom Monteirom, a vešto oko fotografa tokom konferencije za medije primetilo je jedan detalj.

Naime, na Alkarazu je primećena treća tetovaža povezana sa njegovim teniskim uspesima, a ova će mu možda do sada biti i najdraža. Svakako obeležava najveći uspeh u njegovoj dosadašnjoj karijeri.

Na nozi se nalazi ilustracija jagode i datum 16.07.2023. sa jasnom asocijacijom na osvajanje Vimbldona u protekloj kalendarskoj godini. Naravno "voćka" simbolizuje čuvenu poslasticu koja se služi tokom Grend slema u Londonu svake godine.

Tog dana Karlos je porazio Novaka Đokovića na travnatoj podlozi i došao do svoje druge Grend slem titule. Vrlo intenzivan meč pripao je Špancu rezultatom 3-2, pa je on sada i nastavio tradiciju započetu 2022. godine kada je osvojio Masters u Majamiju. Nole je tako ostao bez šanse da dođe do titule na sva četiri Grend slema u godini.

Do sada je Alkaraz imao tetovaže sa tri slova CCC sa značenjenm cabeza (glava), corazon (srce) i cojones (m**a) posvećena su njegovom dedi. Još jedna poznata Alkarazova tetovaža sa datumom 11.09.2022. datum je kada je osvojio US Open slavljem nad Kasperom Rudom.

(Telegraf.rs)

Video: Novak spasao meč loptu i posle skoro četiri sata epski srušio Alkaraza: Najbolji poeni sa meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    20. februar 2024 | 17:23

    Da je Nole istetovirao sve pobede izgledao bi kao novine bez fotografija......

  • Boks

    20. februar 2024 | 16:17

    Koliko je on samo ljubomorn na Djokovica odvratn je lik

  • Lik

    20. februar 2024 | 16:39

    Da je Đoković ovakav ljakse on bi bio iscrtan kao strip

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA