Vreme čitanja: oko 1 min.

Atraktivna teniserka koja je napravila senzaciju na AO snimila pesmu podrške Ukrajini

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pevanje joj nije strano...

  • 0
Dajana Jastremska Printskrin: Instagram/dayana_yastremskay

Atraktivna ukrajinska teniserka Dajana Jastremska ponovo se "bacila" u muzičke vode i objavila je novi singl pod nazivom "Hearts", u saradnji sa češkim pevačem Rodanom i letonskim reperom Lupautom.

Pesma je posvećena Ukrajini, a sama Jastremska je tokom Australijan opena, gde je napravila senzaciju i stigla do polufinala, svaku pobedu proslavljala baš tako što je pokazivala oblik srca.

Dajana je pod imenom "D.Y." već izbacila nekoliko singlova, a o novoj pesmi je rekla:

- Ovo je još jedan podsetnik za sve ljude o mojoj zemlji, o deci i da nam je potrebna podrška. Znam da ljudi zaboravljaju i umaraju se od rata, ali treba da budemo hrabri i da se održimo zajedno. Ova pesma govori o snazi i zrelosti - rekla je teniserka koja je zajedno sa Lupautom napisala tekst.

Dajana je trenutno 26. igračica sveta. Debitovala je u prvih 100 i osvojila dve titule kada je imala 18 godina. Imala je potom uspešnu i 2019. godinu, da bi početkom 2021. bila privremeno suspendovana nakon što je bila pozitivna na mesterolon. Ipak, u junu pomenute godine Međunarodna teniska federacija je presudila da nije kriva i da može da se vrati na teren.

Ukrajinka je za sve okrivila bivšeg dečka tvrdeći da je on kroz polni odnos u nju uneo pomenutu supstancu.

- U mojoj mokraći su pronađene vrlo niski nivoi mesterolona. S obzirom na nisku koncentraciju i negativan uzorak dve sedmice ranije, dobila sam naučne informacije da je pozitivan rezultat moguć kao rezultat neke vrste kontaminacije. Uz to, obaveštena sam da ovu supstancu muškarci koriste kao lek i ne preporučuje se ženama zbog štetnih učinaka - rekla je Jastremska svojevremeno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA