Vreme čitanja: oko 1 min.

Novak Đoković otkrio kada će da završi karijeru!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Za sada Noletovi navijači još ne moraju da brinu

  • 6
Novak Đoković Foto: Tanjug / AP

Novak Đoković je završio na naslovnoj strani čuvenog časopisa Sport Ilustrejtid, gde je dao i ekskluzivan intervju u kojem je otkrio i neke zanimljive detalje, poput toga kako ga je Rafael Nadal nervirao u svlačionici na Rolan Garosu pred finale 2012. godine.

Pored priče o borbi od malih nogu, mentalnoj snazi, ishrani, načinu života, Novak je odgovorio i na pitanje kada bi mogao da se penzioniše i da završi karijeru.

Kada je dobio to pitanje na kraju intervjua, Novak nije dao konkretan odgovor, jer očigledno nije vremenski ništa oročio i spreman je da igra dokle god se na terenu oseća dobro i dokle god je konkurentan u borbi sa mlađima.

- Možda će trenutak postati bliži kada prestanem da osvajam Grend slemove i kada ne budem u stanju da budem među glavnim kandidatima za velike titue. Kada mladi momci počnu da me šutiraju, onda ću verovatno početi da razmišljam i da se pitam da li da nastavim. Ali, za sada je sve u redu - poručio je Đoković.

(Telegraf.rs)

Video: Tijana Bogdanović pričala o OI, anegdoti sa Đokovićem, ali i o predstojećem EP mladih u Srbiji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Слађана Точиловац Шаљић

    22. februar 2024 | 23:53

    Ноле, ти си планетарни суперхерој. Донео си толико радости, посејао толико племенитих дела, постао узор милионима деце и младих људи да верују у своје снове. И то бавећи се спортом. Играјући тенис. Вредним радом. То је нешто најбоље што се десило на глобалном нивоу да просто не знам са чиме бих уопште упоредила. Јер су се времена од почетка твоје каријере до садашњег момента толико применила, као да живимо у другом универзуму. А ти си остао исти. Ти си остао свој. И докле год будеш играо, биће то празник. Али и чиме год да се будеш у будућности бавио, јер си још увек млад човек, биће то савршено и посебно. Наравно, уз тебе је увек твоја малена породица. Твоја деца. Срећно!

  • Max

    22. februar 2024 | 22:43

    Rekao je to covek 418 puta najmanje🤭😊

  • Dragan

    23. februar 2024 | 00:56

    Dok Stefan ne poraste!!!.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA