Vreme čitanja: oko 1 min.

Kalinskaja bila na gem od titule, pa "poklonila" pehar Paolinijevoj: Ruskinja ostala bez sreće u Dubaiju

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ana je imala ogromnu šansu da završi meč, jer je imala i brejk prednosti

  • 0
Ana Kalinskaja - Jasmina Paolini Foto: Tanjug / AP

Ruska teniserka, Ana Kalinskaja doživela je nesrećan poraz u finalu Dohe od italijanske rivalke Jasmine Paolini, pošto je u trećem setu servirala za pobedu uz brejk prednosti, a potom je dopustila Italijanki da naniže četiri gema i da ona dođe do pobede - 1:2 (6:4, 5:7, 5:7).

Ruska teniserka je bolje krenula u ovaj meč i osvojila je prvi set. Odmah na startu je uzela servis rivalki, potom smo videli klackalicu, gde je Paolini uspela da ga vrati, pa je Kalinskaja opet stupila na scenu, pa je onda opet uzvratila Italijanka, a na kraju je ipak izgubila snagu i dopustila Ani da uzme taj deo igre.

U drugom setu opet je viđen momentalni brejk Ane, a potom je Jasmina u šestom gemu uspela da uzvrati, a potom i da iznenađujuće stigne do drugog seta brejkom u završnici.

Treći set je opet krenuo "rafalom" brejkova. Prva tri gema donela su oduzete servise, a potom je kada je taman Ana mogla da uzme titulu i kada je servirala za pobedu dopustila 15:40 i brejk Italijanki.

U zadnjem gemu se Ana totalno raspala, tako da je na kraju posle 0:40, Paolinijeva stigla do titule u Dubaiju uz šta je uzela i 523.485 dolara.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte penal za Zvezdu protiv Čukaričkog

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA