Vreme čitanja: oko 1 min.

Toni Nadal otkrio da je Rafa nije spreman za Indijan Vels: "On mora da se takmiči, nema drugog izbora"

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Stric najboljeg španskog tenisera svih vremena je bio jasan o povratku Rafe na teren

  • 0
Toni Nadal, Rafael Nadal Foto: J.E.E / Sipa Press / Profimedia

Uprkos povredi i problemima, španski teniser, Rafael Nadal pokušaće da igra u Indijan Velsu, gde će pokušati da pronađe svoj put natrag ka vrhu svetskog tenisa i da se na adekvatan način pripremi za drugi Grend slem u sezoni, ujedno njemu i najvažniji tokom karijere, Rolan Garos.

Podsetimo, Nadal je pokušao da se vrati tenisu u januaru na turniru u Brizbejnu, ali je ipak doživeo povredu zbog koje je morao da se povuče i da čak preskoči Australijan open. Posle dva meseca, vreme je da ga ponovo gledamo na teniskim terenima.

Nadal je zakazao egzibiciju sa Karlosom Alkarazom u sklopu priprema za Indijan Vels u Las Vegasu, ali sve ukazuje na to da se nije dovoljno oporavio. I pored toga, njegov stric, Toni Nadal kaže da Rafa nema drugog izbora.

- On mora da se takmiči. Nema izbora. To predugo nije radio. I naravno, ako se ne takmičite, ne možete se ni pripremiti - jasan je bio Toni Nadal za As.

Kako Rafa već duže vreme muku muči sa povredama, sve više se govori o tome da bi mogao da završi karijeru i tokom 2024. godine.

O povratku Rafe u Brizbejnu, Toni kaže da ima pozitivne utiske i da je na dobrom nivou, kada se pogleda koliko dugo je pauzirao.

- Više volim da kažem da će da osvoji Rolan Garos, a onda ćemo videti. Znam da je teško, ali se uvek trudim da budem pozitivan i nadam se da će moj nećak odigrati veliku ulogu i na Olimpijskim igrama i na Rolan Garosu - dodao je Toni.

(Telegraf.rs)

Video: "Tomba La Bombaa...": Đoković podelio urnebesan snimak sa skijanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA