Vreme čitanja: oko 1 min.

Dušan Lajović bez problema prošao u osminu finala Akapulka: Dobio anonimnog Meksikanca za sat vremena

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Reč je o 700. igraču na ATP listi

  • 0
Dušan Lajović Foto: Tanjug / AP

Srpski teniser, Dušan Lajović bez problema i očekivano se plasirao u osminu finala ATP turnira u Akapulku, pošto je rano jutros po našem vremenu savladao Rodriga Pačeka Mendeza iz Meksika za samo sat vremena - 2:0 (6:2, 6:2).

Može se reći da Duci nije imao ama baš nikakvih problema, jer je prepustio rivalu samo četiri gema. Protivnik je zapravio bio 700. teniser na ATP listi, tako da bi zaista bila senzacija da Lajović nije uspeo da prođe dalje.

U prvom setu, Lajović je rano došao do brejka u trećem gemu, a potom ga je "overio" još jednim dva gema kasnije i lako priveo set kraju. U drugom, gotovo identična priča, s tim da je Duci napravio brejk u petom, pa u sedmom gemu.

Ipak, sada ga u osmini finala čeka daleko teži posao, pošto će morati da igra protiv jednog od najboljih igrača na šljaci, Kaspera Ruda iz Norveške, koji je u Akapulku postavljen za šestog nosioca.

Možda pomalo neočekivano, protivnika je bio i naš Miša Kecmanović, kojem je bilo projektovano da se sastane sa Aleksanderom Zverevim, ali je Nemac šokantno poražen od sunarodnika Altmajera, koji će se tako suprotstaviti Kecmanoviću u borbi za četvrtfinale.

(Telegraf.rs)

Video: "Tomba La Bombaa...": Đoković podelio urnebesan snimak sa skijanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA