Vreme čitanja: oko 2 min.

Đoković posle pet godina u Indijan Velsu: Nisu mu davali da igra, a sada ih je pozdravio uz širok osmeh

S. T.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Lepa poruka Novaka pred početak novog Mastersa

  • 0
Novak Đoković, Indijan Vels Foto: Instagram / Printscreen / Indian Wells

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković posle pet dugih godina ponovo će biti deo Indijan Velsa. Pandemija koronavirusa, a potom i mnogobrojne zabrane koje su važile za Sjedinjene Američke Države uticale su na to da naš as propusti pola decenije igranja na ovom Mastersu.

Nekoliko puta je Đoković izjavljivao da mu je baš Indijan Vels jedan od najomiljenijih turnira, ali kao što je dobro poznato, propisi su bili takvi da nevakcinisane osobe nisu mogle da uđu na tlo SAD-a. Pred početak turnira 2020. godine, Novak se "evakuisao" u poslednjem momentu.

Turnir će početi tek 6. marta, tako da se može reći da je Đoković i malo poranio, a sve kako bi se pripremio i aklimatizovao na uslove koje vladaju tamo.

Putem zvaničnih društvenih mreža Indijan Velsa, on je odlučio da pošalje jasnu poruku svim navijačima i da ih dočeka sa širokim osmehom, iako pet godina nije bio na ovom turniru.

- Sada smo u 2024. godini, a ja sam poslednji put igrao na Indijan Velsu još 2019. godine. Prošlo je pet godina, predugo da se ne bude deo teniskog raja. To je jedan od, bez sumnje, najboljih turnira na svetu. Ovo je verovatno omiljeni turnir mnogim igračima, uključujući i mene. Ne mogu da dočekam da dođem i igram ponovo pred nekim od najboljih navijača koje imamo - rekao je Novak Đoković.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by BNP Paribas Open (@bnpparibasopen)

Inače, Novak ima najviše trofeja na Indijan Velsu zajedno sa Rodžerom Federerom (obojica po pet), tako da ima Đoković još jedan motiv ove sezone.

- Prva titula na Indijan Velsu bila je 2008. godine, to je bila jedna od najboljih titula u mojoj karijeri u tom momentu. Imao sam sreću da još četiri puta osvojim ovaj turnir, da igram neke neverovatne mečeve u finalu, sa Federerom, Nadalom i mnogim drugim sjajnim teniserima. Zaista se radujem povratku - objavio je Novak.

(Telegraf.rs)

Video: "Tomba La Bombaa...": Đoković podelio urnebesan snimak sa skijanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA