≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kecmanović se plasirao u četvrtfinale Akapulka

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije dugo proveo na terenu...

  • 1
Miomir Kecmanović, Karlos Alkaraz, Australijan open 2024 Foto: AP/Tanjug

Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se u četvrtfinale turnira u Akapulku, jer je u dva seta bio bolji od Nemca Danijela Altmajera rezultatom 6:4, 6:4!

Meč je trajao sat vremena i 34 minuta, bio je njihov drugi međusobni (i prvi je dobio Srbin), a Kecmanović će u narednoj rudni igrati protiv Britanca Džeka Drejpera.

Srbin je na startu prvog seta uzeo brejk i poveo sa 3:1, što mu je na kraju bilo dovoljno da osvoji isti. Zanimljivo, rivalu nijednom nije dao da dođe u priliku da mu uzme servis.

Slična situacija je viđena i u drugom. Čak osam gemova prošlo je bez šanse za brejk, da bi Kecmanović u devetom iskoristio svoju jedni šansu i poveo sa 5:4. Zatim je i odservirao za prolaz dalje. Uz napomenud a je rival imao jednu brejk priliku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BOBA

    29. februar 2024 | 11:30

    Miša ima kvalitet,malo da oslabi,ima višak par kilograma,da poboljša kretanje i igra sa više energije,ravna mu je igra,deluje nezainteresovano.Altmajer je izbacio Zvereva čini mi se,nimalo lak protivnik,samo napred,posle Novaka jedino on može da uđe u top 10

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA