Vreme čitanja: oko 1 min.

Brejdi, čuvaj se: Đoković u neobičnom izdanju, sprema se za Indijan Vels na jednom od najboljih Univerziteta

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Gledali smo Novaka i kako se oprobao sa loptom za američki fudbal

  • 3
Novak Đoković, američki fudbal, UCLA Foto: Instagram / Printscreen / djokernole

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković polako, ali sigurno se priprema za predstojeći nastup na Indijan Velsu, na kojem nije igrao već pet godina. Razlog su pandemija koronavirusa, a potom i striktna pravila koja su važila u Sjedinjenim Američkim Državama gde nevakcinisanima nije bio dozvoljen pristup u zemlju.

Srbin će biti jedan od najvećih favorita za titulu u Indijan Velsu, a na sedam dana pred početak, on je rešio da odradi trening na jednom od najboljih Univerziteta na svetu, čuvenom UCLA u Los Anđelesu.

Srbin je prvo bio viđen u krajnje neobičnom izdanju, pošto se istezao na terenima za američki fudbal, što na kraju nije bilo ni čudno, jer se odlučio da uzme čuvenu loptu jajastog oblika i da "odigra" kao kvoterbek.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Pokazao je Nole sasvim solidno umeće u ovom segmentu, čime može da "zabrine" i legendarnog Toma Brejdija, a potom se vratio tamo gde smo najviše navikli da ga gledamo - na teniski teren.

Jako je bilo raspoložen Nole, a pratile su ga na stotine studenata sa UCLA, kojima je po završetku podelio svoje rekvizite i izazvao pravo oduševljenje.

Pogledajte kako je Đoković dočekan u Kaliforniji od strane američkih studenata i kako se snašao sa loptom za NFL u snimku koji se nalazi u vesti.

(Telegraf.rs)

Video: "Tomba La Bombaa...": Đoković podelio urnebesan snimak sa skijanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • da li je

    29. februar 2024 | 19:01

    lopta za NFL ili za falultet

  • baba smilja iz darosave

    29. februar 2024 | 19:00

    lopta za američki fudbal (NCAA) sa kojom se igraju utakmice koledža i univerziteta nije ista kao ona sa kojom igraju u NFL-u.

  • ...

    29. februar 2024 | 19:17

    Direkt

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA