≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prejak snimak sa Đokovićevog treninga: Novak i Stefan trenirali i igrali meč jedan pored drugog

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kakav dan za Đokoviće...

  • 3

Priznao je Novak Đoković nedavno da mu tokom putovanja na teniske turnire nedostaje najviše porodica, te je ovoga puta na turneju u SAD, i na masterse u Indijan Velsu i Majamiju, poveo i suprugu i decu!

Fotografija sa ćerkicom Tarom koja je nastala u četvrtak obišla je svet, kada je devojčica prekinula trening zbog fotografije sa tatom, dok je sam Novak u međuvremenu podelio snimak sina Stefana koji topi srca.

Naime, dok je Đoković trenirao na jednom terenu na UCLA Univerzitet, mali Stefan je igrao svoj trening meč na terenu koji se nalazio pored očevog.

Đoković je, inače, odradio taj trening pred nekoliko stotina studenata koji su nedugo zatim pohrlili na teren kako bi se fotografisali sa Srbinom.

Masters u Indijan Velsu zvanično počinje 3. marta i trajaće do 17. istog meseca, a Novak će na njemu zaigrati posle pet godina. Osvajao je ukupno pet puta pomenuti turnir, prvi put 2008. godine, a poslednji 2016.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA