Vreme čitanja: oko 1 min.

Đokoviću su principi važniji od novca i zato će uvek biti veći od Nadala: Dokaz je i njihov dolazak u SAD

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije u šoldima sve...

  • 2
Novak Đoković Rafael Nadal Rolan Garos Foto: Tanjug/AP

Ni jednom ni drugom ne treba dodatni izvor prihoda, obojica su zaradili dosta novca od tenisa i sponzora, ali utisak je da su Novak Đoković i Rafael Nadal i te kako različiti kada je u pitanju "naplata imena."

A ta razlika jasno se vidi na ovoj njihovoj turneji u Sjedinjenim Američkim Državama koja obuhvata Indijan Vels i Majami, kao i pripreme za predstojeće turnire.

Naime, Đokoviću nije bilo teško da prethodnog dana napusti Indijan Vels, putuje tri sata sa porodicom do UCLA Univeriteta i tamo trenira pred studentima. Na kraju i svakom od njih izađe u susret i fotografiše se. I to za džabe!

S druge strane imamo Nadala koji je u SAD, između ostalog, došao i kako bi igrao na Netfliks slem Turniru u Las Vegasu gde će u jednom rizortu naplaćivati privatne sesije čak 140.000 evra. Takođe, dodaje se da je dostupna i grupna sesija sa pomenutim igračima za 47.000 evra.

A koliko su Đokoviću bitnija neka životna uverenja od novca, nedavno je potvrdio i teniski analitičr Džon Verthajm koji se pojavio u jednom intervjuu na "Tennis Channel-u" i otkrio kako Novak nije želeo da podrži jednu video igricu.

- Imao je priliku da podrži video igricu i rekao je: „Ne verujem u proizvod, ovo nije dobra upotreba mog vremena. Ne samo da ne igra video igrice, već se aktivno odriče - rekao je Verthajm.

Takođe, srpski novinar Nebojša Višković gostovao je pre nekoliko dana u podkastu "Reketiranje" i tom prilikom je dao jednu zanimljivu izjavu za Noleta i novac.

- Znate šta je Novak odbio, kolike pare je odbio jer nije hteo da reklamira, neću sad da kažem koje firme, nije hteo da reklamira nešto što se kosi sa njegovim ubeđenjima, što je štetno, itd.

E, zato je Nole jedan od najboljih sprotista u istoriji...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JackCH

    2. mart 2024 | 15:33

    Bravo za tekst. Nole je duša dobra i čista, teško je to mnogima objasniti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA