Vreme čitanja: oko 1 min.

Šampionka se fotkala sa Đokovićem i rekla da je GOAT, pa dan kasnije poručila da je Nadal najbolji ikada

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čudno ponašanje Lindzi Von

  • 6
Novak Đoković, US Open 2023; Lindzi Von Foto: Profimedia/JAVIER ROJAS/PI

Nakon što je prethodno rekla da je Rodžer Federer GOAT, zatim se u nedelju fotografisala sa Novakom Đokovićem i poručila da je to ipak Srbin, američka šampionka u skijanju Lindzi Von uzburkala je javnost novom izjavom da je Rafael Nadal najbolji ikada!

Lindzi je dan ranije okačila fotografiju sa Đokovićem na svom Instagramu i napisala je "Druženje sa GOAT-om, deo prvi... Uskoro više", da bi tokom prethodne noći uživo gledala Nadala i Karlosa Alkaraza i naprasno promenila mišljenje.

Na pitanje koje se pojavilo na društvenim mrežama, a gde su se ljudi šalili tako što ih je interesovalo da li će posle Federera i Đokovića sada reći da je to Nadal, Lindzi je poručila:

- Da, jeste! Hahahaha. Mislim da su to tri velika GOAT-a. Njihov uticaj u sportu se ne može poreći. A takođe, to je samo moje mišljenje, pa Rafael Nadal.

Nadal se, inače, vratio na teren posle duge pauze i samo jednog meča u 13 meseci. Odigrao je egzibicioni duel sa Karlosom Alkarazom u Las Vegasu i izgubio sa 2:1 u setovima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA