Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo je potencijalni raspored Novaka Đokovića na Indijan Velsu od 2. kola do finala!

D. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prvi meč za najboljeg tenisera sveta na programu je u subotu 9. marta

  • 0
Novak Đoković - Janik Siner Foto: Tanjug / AP

Najbolji teniser sveta Novak Đoković biće slobodan u prvom kolu Indijan Velsa, pa će svoj prvi meč odigrati tek u subotu 9. marta.

Rival će mu biti ili Aleksandar Vukić, Australijanac koji ima naše korene, a koji se divi Đokoviću, ili kvalifikant.

Taj meč na programu je 9. marta u subotu, na organizatorima je kada će odrediti termin ovog meča, čiji program počinje od 19 časova po lokalnom vremenu.

To samo pokazuje da će program za subotu biti posebno sportski interesantan za ljubitelje sporta u Srbiji, jer će tada na programu biti i 172. večiti derbi.

Ukoliko Novak bude opravdao ulogu favorita sledi mu meč trećeg kola 11. marta, a projektovano je da to bude Tomas Ečeveri, Argentinac koga je već savladao ove godine na Australijan openu, a koji je poznat po tome što svoj renking od kako se pojavio na ATP listi meri upravo po Đokoviću.

Zatim je projektovano da u 4. kolu igra protiv Iga Ambera ili Tomija Pola 13. marta, dok bi potencijalno četvrtfinale igrao protiv Kaspera Ruda već sledećeg dana 14. marta.

Potom bi usledila dva dana pauze pred potencijalno polufinale sa Medvedevim 16. marta, a tu može da se nađe i Rafael Nadal, dok je finale zakazano za 17. mart protiv Janika Sinera ili Karlosa Alkaraza.

(Telegraf.rs)

Video: Skijala sa Federerom, hvalila Nadala, sada "crkava" od smeha u teretani sa Đokovićem

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA