Vreme čitanja: oko 1 min.

Ceo region priča o njoj: Evo ko je mala Kasijana koja je zaludela teniski svet na našim prostorima

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

A ima i svog teniskog heroja...

  • 0
Kasijana Markićević Foto: Ustupljene fotografije/ATVBL.RS

Kasijana Markićević, devojčica iz Banjaluke, živi za tenis. Svaki dan posvećeno trenira s Lukom Tanjgom u Teniskom klubu Borac, a njeni rezultati s turnira samo potvrđuju strast i predanost.

Najnovija pobeda na Otvorenom prvenstvu Beograda ističe se kao najveći uspeh do sada. Iako među najmlađima, Kasijana je dominirala u konkurenciji devojčica do deset godina.

Na putu do trofeja, impresivno je prepustila protivnicama svega četiri gema, demonstrirajući izuzetnu snagu i veštinu. U finalu je pokazala svoj najbolji tenis, što je rezultiralo uverljivom pobedom bez ikakve neizvesnosti.

Kasijana Markićević Foto: Ustupljene fotografije/ATVBL.RS

Osim što redovno nastupa na turnirima delom regije, Kasijana je slavila i na međunarodnom takmičenju u Beču prošle godine.

Tenis nije samo njena ljubav, već i ozbiljan posao od prvog susreta s reketom. Borna Ćorić, njen teniski idol, pruža joj inspiraciju, a podržava ga na turnirima, kao što je bio slučaj na ATP Srpska Open u Banjaluci prošlog aprila.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković pred Indijan Vels pokazao šta ume sa fudbalskom loptom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA