Vreme čitanja: oko 1 min.

Simona Halep po smanjenju kazne: "Radujem se i nestrpljiva sam zbog povratka"

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zadovoljna je smanjenjem kazne...

  • 0
Simona Halep Foto: Tanjug/AP

Rumunska teniserka Simona Halep izjavila je da se raduje povratku takmičenjima, nakon što je njena suspenzija zbog kršenja antidoping pravila sa četiri godine umanjena na devet meseci, prenose britanski mediji.

Međunarodna agencija za integritet tenisa suspendovala je Simonu Halep u septembru 2023. na četiri godine zbog kršenja antidoping pravila. Rumunska teniserka je bila optužena za dva doping prekršaja.

Sud za sportsku arbitražu u Lozani (CAS) umanjio je juče suspenziju rumunskoj teniserki na devet meseci.

Halep je bila privremeno suspendovana od oktobra 2022. godine. CAS je naveo da je suspenzija rumunskoj teniserki istekla u julu prošle godine.

- Usred ovog putovanja punog izazova, moja nepokolebljiva vera u integritet istine i principe pravde bila je moj svetionik. Radujem se i nestrpljiva sam da okrenem ovu stranicu i ponovo se priključim takmičenjima uz novu snagu i obnovljenog duha. Uprkos zastrašujućim optužbama, dokazala sam da sam bila u pravu - napisala je Halep na društvenim mrežama.

(Telegraf.rs)

Video: Simona Halep izazvala Noleta: Da li može da napuni Marakanu, kao ona stadion u Rumuniji?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA