≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Đoković trenirao sa 13. igračem sveta i spreman je da popravi svoj "ludi" rekord

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Može li Srbin ponovo da kompletira "Sanšajn Dabl"?

  • 1
Novak Đoković, Grigor Dimitrov Printskrin: Instagram/djokernole

Najbolji svetski teniser Novak Đoković trenirao je Grigorom Dimitrovim, 13. igračem na ATP listi, neposredno pred početak Indina Velsa na kom obojica učestvuju!

Novak je na svom Instagram nalogu podelio nekoliko video snimaka na kojima se vidi kako Grišo i on vežbaju za ono što ih očekuje u narednom periodu, a to su mastersi na pomenutom Indijan Velsu i Majamiju.

Đoković je slobodan u prvom kolu Indijan Velsa, dok će istovremeno pokušati da poboljša svoj rekord kada je u pitanju "Sanšajn Dabl" i po peti put u karijeri osvoji isti.

Naime, "Sanšajn Dabl" podrazumeva i Indijan Vels i Majami, a Novak je poslednji put na oba slavio još 2016. godine. Prethodno je trijumfovao 2011, 2014. i 2015. godine, uz napomenu da od 2019. nije igrao.

Rodžer Federer je poslednji teniser koji je uspeo da objedini oba turnira 2017. godine, s tim da je Švajcarcu ovo samo tri puta pošlo za rukom. Novak, dakle, drži rekord sa četiri puta i moći će da ga popravi.

Džim Kurijer, Majkl Čeng, Pit Sampras, Marselo Rios i Andre Agasi su jedini još uspevali da objednine "Sanšajn Dabl", dok Rafael Nadal tokom karijere nikada nije slavio u Majamiju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laki

    6. mart 2024 | 18:12

    AJDE NOLE POKAŽI KO SI!!!!! ZACEMENTIRAJ I TU AMERIKU DA TI NIKO SKORO NE PRESTIGNE!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA