Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li ove reči Rafaela Nadala znače i kraj karijere?! "Ne mogu da lažem sebe, nedostajaćete mi..."

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na šta li je on mislio

  • 1
Rafael Nadal, povreda, Brizbejn Foto: Patrick HAMILTON / AFP / Profimedia

Ono najgore se obistinilo - Rafael Nadal je odlučio da se povuče sa turnira u Indijan Velsu, nakon što je shvatio da jednostavno nije spreman da igra na njemu.

Postojala je bojazan da bi ovako nešto moglo da se dogodi, pogotovo jer je Nadal propustio ogroman deo prošle godine, a i ove, gde je igrao samo u Brizbejnu, gde se takođe povredio.

Želeo je Nadal da se vrati prvo u Dubaiju, nije, onda je hteo u Indijan Velsu, ali povreda ga je sprečila... Ipak, ono što mnogo više može da brine, jesu i njegove reči, gde bi moglo da se nasluti i da misli o kraju karijere?

- Radio sam dosta jako i trenirao koliko mogu, a onda sam ovog vikenda i testirao sebe, ali nisam spreman da igram na najvišem nivou na ovako važnom turniru. Nije laka odluka, još je teže to što ne mogu da lažem sebe i hiljade fanova. Nedostajaćete mi svi i siguran sam da će ovaj turnir biti ogroman uspeh za sve - napisao je Nadal.

Podsetimo, Rafael Nadal je i u prošlosti imao dosta problema sa povredama, dok se čini da ovoga puta jednostavno ne može da se oporavi, pošto telo i godine rade protiv njega.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 534

    7. mart 2024 | 07:02

    Ono trčanje ko staford tamos - vamos je stiglo na naplatu. Izlizao karike prebrzo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA