Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ne znam koliko mi je karata ostalo": Đoković dao sjajan odgovor na pitanje hoće li ići na OI 2028

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sudeći prema njegovim rečima, ne bi bilo iznenađenje da Đokovića za četiri godine vidimo u Los Anđelesu

  • 0
Novak Đoković Foto: Tanjuig / AP

Najbolji svetski teniser Novak Đoković nije odbacio mogućnost da se pojavi na Olimpijskim igrama u Los Anđelesu i juri zlato, iako će tada imati 41 godinu!

Novakov fokus definitivno jeste Pariz, cilj je da se konačno okiti tim najsjajnijim odličjem na OI posle bronze, dok je sa osmehom odgovorio napitanje novinara hoće li ga možda gledati i 2028.

- Sve je na kartama, samo ne znam koliko mi je karata ostalo! Još je daleko do razmišljanja o Olimpijskim igrama u Los Anđelesu, ali pomisao na to me, naravno, uzbuđuje. Voleo bih da igram to, ali još uvek ne mogu da se posvetim tome.

Đoković je rekao da će uzimati stvari "iz godine u godinu" da vidi kako se njegovo telo i motivacija drže.

- Postaje sve teže i teže, ali ja i dalje volim ovaj sport i još uvek se takmičim na najvišem nivou. Još uvek sam broj jedan, tako da trenutno osećam da želim da nastavim dalje, da nastavim da pokušavam da napravim više istorije.

Osvrnuo se Novak i na to što će sada morati da traži novu trojku posle povlačenja Rodžera Federera i problema koje Rafael Nadal ima.

- Za naš sport je lepo što smo imali neverovatna rivalstva koja su obeležila neverovatne dve decenije. S obzirom da se Rodžer povlači, a Rafa uopšte ne igra mnogo, čudan je osećaj. Pokušavam da pronađem novog rivala i imao sam nekoliko sjajnih mečeva sa Kalosom Alkarazom i Janikom Sinerom u poslednje vreme, ali Rodžer i Rafa su i dalje dva najveća rivala koje sam ikada imao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA