Vreme čitanja: oko 1 min.

Ništa od duela Lajović - Cicipas, jedan Srbin manje u Indijan Velsu

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tijafo je bio bolji od našeg asa

  • 0
Dušan Lajović Foto: Wang Tiancong / Xinhua News / Profimedia

Srpski teniser Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u 3. kolo Indijan Velsa, pošto je posle dva seta poražen od Amerikanca Frensisa Tijafoa - 6:3, 6:3!

Meč je trajao sat vremena i 18 minuta, bio je njihov šesti međusobni, a zanimljivo je da je Srbin dobio samo jedan, još davne 2017. godine. Tijafo će, inače, u narednoj rundi igrati sa Stefanosom Cicipasom.

Izgubio je Lajović servis već na startu meča, mada je već u narednom gemu mogao da vrati brejk. Međutim, Tijafo je bio sjajan i poveo je sa 4:1, uz dva oduzeta brejka rivalu.

Vratio je Lajović jedan, smanjo je na 4:3, ali je ponovo bio nesigiran i dozvolio je Amerikancu da na njegov seris iskoristi treću set loptu i povede sa 1:0.

Drugi set je bio potpuno drugačiji. Lajović je u 4. gemu spasio jednu brejk loptu, izjednačio je na 2:2, da bi prilikom svoj sledećeg servisa izgubio isti i trasirao Tijafou put ka trećoj rundi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA