Vreme čitanja: oko 1 min.

Mari ispao u Indijan Velsu, pa "pukao" zbog novinara: "Ne znam zašto me stalno to pitate"

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Osećam se kao da me niko ne sluša", ističe nekadašnji broj jedan

  • 0
Endi Mari Foto: AP/Tanjug

Britanski teniser Endi Mari završio je svoje učešće na mastersu u Indijan Velsu u drugoj rundi, jer je poražen od 5. igrača sveta Andreja Rubljova sa 7:6, 6:1.

Taj rezultat je donekle bio i očekivan, ali ne i pitanja koja je Mari dobio na konferenciji za medije. Pitanja koja su ga i te kako isfrustrirala, a tiču se penzionisanja.

Bez obzira na to što je poručio da će ove godine završiti karijeru, verovatno posle Olimpijskih igara ili možda čak US Opena, novinari mu i dalje postavljaju pitanja oko tog povlačenja. Tako da i ne čudi što je sada izrazio svoju frustraciju.

- Osećam se kao da me niko ne sluša. Mislim, da, planiram da završim na leto. Ne znam šta više mogu - da, ne znam šta bih još trebalo da kažem. Pitaju me o tome već, 18 meseci ili tako nešto, i očigledno je to nešto o čemu sam razmišljao, ali, znate, nisam doneo odluku. Kada sam odlučio da se povučem to sam i rekao i niko to ne sluša. Tako da stvarno ne razumem zašto me stalno pitaju, da budem iskren - rekao je Mari i dodao:

- Neću više da pričam o tome, od sada do trenutka kada dođe vreme da bi trebalo da prestanem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA