Vreme čitanja: oko 1 min.

Arina Sabalenka "preskočila" jednu od najmlađih osvajačica US Opena: Radukanu bez šansi protiv Beloruskinje

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sjajna partija Arine

  • 0
Arina Sabalenka Foto: Tanjug / AP

Beloruska teniserka, Arina Sabalenka nastavila je da krči svoj put na Indijan Velsu, pošto je večeras uspešno preskočila Emu Radukanu iz Velike Britanije u okviru trećeg kola u dva seta - 2:0 (6:3, 7:5).

Pokušavala je jedna od najmlađih osvajačica US Opena, kao i jedina kvalifikantkinja kojoj je to pošlo za rukom u istoriji da parira sjajnoj Arini, ali to nije bilo moguće.

Beloruskinja je iskoristila već prvu brejk loptu koja joj se ukazala u šestom gemu, da bi potom dva gema kasnije propustila dve brejk i set lopte na servis Radukanu da završi posao i dosta ranije.

Neverovatna situacija se desila nedugo zatim, pošto je Ema zapretila sa čak tri vezane brejk lopte i još jednom naknadno, ali je Arina i to preživela i uzela prvi set.

U drugom setu je Radukanu opet ispustila servis pri prvoj brejk lopti Beloruskinje, ali je odmah uspela i da ga vrati gem kasnije. Ipak, pod pritiskom, mlada teniserka je poklekla i u 11. gemu je opet izgubila servis.

Usledila je slična priča - Radukanu je u poslednjem gemu drugog seta imala čak tri šanse da se vrati, ali je Arina na kraju konvertovala četvrtu meč loptu za prolazak dalje.

U osmini finala čeka nas potencijalni okršaj Arine Sabalenke sa Elinom Svitolinom, ukoliko ova bude izbacila Emu Navaro.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković pred Indijan Vels pokazao šta ume sa fudbalskom loptom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA