≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Karlos Alkaraz: "Rafael Nadal je moj idol, ali voleo bih da igram kao ovaj teniser..."

D. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako li će Španci prihvatiti ove reči svoje glavne nade

  • 1
Karlos Alkaraz Printskrin: Twitter.com/@TennisChannel

Karlos Alkaraz se plasirao u četvrtfinale Indijan Velsa i za sada je na dobrom putu kada je u pitanju odbrana titule i ponovan susret sa "N", što je verovatno u kriptovanoj poruci poručio zbog trofeja koji liči na to slovo.

Nakon nešto slabijeg starta u duelu sa Mateom Arnaldijem, usledila je dominacija protiv Feliksa Ože Alijasima i Fabijana Marošana, pa je zakazao duel sa Aleksanderom Zverevim u četvrtfinalu.

Posle meča, Alkaraz je pričao i za Tenis TV, gde je analizirao meč, ali je pričao i o svom idolu, ali je otkrio i da bi voleo da igra kao jedan drugi igrač, koji nije njegov idol.

Naravno, Alkaraz je još jednom potvrdio da je njegov idol Rafael Nadal, ali nije potvrdio da bi voleo da igra istim stilom kao on.

- Kao što sam mnogo puta rekao, moj idol je uvek bio Rafa, aoli želim da igram kao Federer. Stil i elegancija koju je uvek pokazivao na terenu su nesporni. Mislim da je moj stil igre malo bliži Rodžerovom, tako da ću se potruditi da jednog dana igram kao on - rekao je Alkaraz.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    15. mart 2024 | 00:13

    Eh,pusti snovi. Ne verujem da ces trajati u tenisu,poput tvojih idola,a pogotovo neces dostici GOATa=Noleta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA