≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sabalenka prvi meč posle samoubistva dečka igra protiv najbolje prijateljice: Isplivao njihov pretužan snimak

D. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Badosa ističe da ni njoj neće biti prijatno da igra ovaj meč

  • 0
Arina Sabalenka, Paula Badosa Foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Druga teniserka sveta Arina Sabalenka doživela je tešku tragediju, jer joj je dečko Konstantin Kolcov izvršio samoubistvo, skokom sa balkona hotelu u Majamiju.

Nakon ove tragedije, Sabalenka je odlučila da ipak ostane na turniru u Majamiju i da se ne povuče, što je mnoge šokiralo.

Ona je kasnije i trenirala i pripremala se za meč drugog kola, gde će se sastati sa svojom najboljom prijateljicom na turu, Paulom Badosom, koja je pobedila Simonu Halep u prvom kolu.

Nedavno su se Sabalenka i Badosa zajedno smejale i družile na Svetskoj teniskoj ligi u decembru 2023. godine, gde je bio i pokojni Kolcov.

Dok su Sabalenka i Badosa ćaskale i igrale, Kolcov ih je posmatrao iza klupa i smejao se, a taj snimak mnoge je rastužio posebno sada kada je sudbina htela da Sabalenka svoj prvi meč posle tragedije igra sa svojom najboljom prijateljicom.

I sama Badosa je utučena i ističe da joj neće biti prijatno na tom meču.

- Ovo je takođe šok za mene, jer je ona moja najbolja prijateljica, ne želim da pati. Veoma je teško. Igrati protiv nje neće uopšte biti prijatno - poručila je Badosa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA