Vreme čitanja: oko 1 min.

Otkriveno gde će biti sahranjen dečko Arine Sabalenke

D. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prikuplja se dokumentacija za transport ostataka Konstantina Kolcova

  • 2

Bivši hokejaš i dečko druge teniserke sveta Arine Sabalenke, Konstantin Kolcov, preminuo je 18. marta, a utvrđeno je da je uzrok smrti pad sa 21. sprata hotela Sent Regis u Majamiju.

Prvobitna verzija glasila je da je u pitanju plućna embolija, potom je policija objavila da je u pitanju samoubistvo, da bi sada njegova bivša supruga, sa kojom ima troje dece, otkrila da se sumnja da je u pitanju nesrećan slučaj.

Naime, Julija Mihajlova je otkrila da je Kolcov najverovatnije bio mnogo pijan i sumnja da je pao sa terase, jer su u hotelskoj sobi pronađene prazne flaše alkohola.

Ona je u intervjuu koji je dala lokalnom mediju u Belorusiji - Zerkalo, otkrila i da će Kolcov biti sahranjen u Belorusiji, iako je živeo u Majamiju, gde je stacionirana i njegova bivša supruga sa njihovo troje dece.

- Prikupljamo dokumentaciju za transport Konstantinovih ostataka u Belorusiju. Minsk je njegova domovina, tu su mu brat i rodbina. Tamo imam mnogo prijatelja, u dobrim sam odnosima sa Kostjinim roditeljima. Naša deca imaju belorusko državljanstvo. Da vidimo kako će sve ispasti. Život u SAD je skup, ne znam gde ćemo da završimo. Dok su deca ovde u školi, videćemo... Sada moramo da rešimo gomilu problema sa kojima se ranije nismo susretali - rekla je Mihajlova.

(Telegraf.rs)

Video: Ispod haljine ni traga od gaćica: Arina Sabalenka bez donjeg veša na zvaničnoj večeri WTA tura

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kakav

    20. mart 2024 | 19:44

    Crni dečko,popišala ga ko poslednje govno,od silne tuge i gubitka ostala na turniru da odigra i uveća bankovni saldo.

  • Нена

    20. mart 2024 | 19:50

    Е то је јако важно за Србију. Пуцамо од радозналости.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA