Vreme čitanja: oko 1 min.

Sabalenka raskinula sa dečkom pre njegove smrti: Novi detalj o samoubistvu hokejaša

Vreme čitanja: oko 1 min.

Beloruska teniserka saopštila da ona i nesrećni hokejaš nisu bili više zajedno, ali i da joj je srce slomljeno

  • 0
Arina Sabalenka, Konstantin Kolcov Foto: Instagram.com/sabalenka_aryna/

Smrt bivšeg hokejaša Konstantina Kolcova, koji je bio u emotivnoj vezi sa jednom od najboljih teniserki sveta, Arinom Sabalenkom, jedna je od najvećih misterija koje su se dogodile u svetu sporta u poslednje vreme.

Najpre je objavljena vest da je preminuo od plućne embolije, a potom da je izvršio samoubistvo, što je bila zvanična verzija policije iz Majamija.

A onda se pojavila i verzija da je možda u pitanju nesrećan slučaj i da je Kolcov bio toliko pijan, da je slučajno pao, u šta veruje nejegova bivša supruga Julija Mihajlova, koja je otkrila da su u sobi pronađene flaše alkohola.

Ubrzo posle toga po prvi put se nakon nesreće oglasila i sama Arina Sabalenka, koja je otkrila i da ona i Kolcov više nisu bili zajedno.

Konstantinova smrt je nezamisliva tragedija, i pošto više nismo bili zajedno, srce mi je slomljeno. Molim vas poštujte moju provatnost i privatnost njegove porodice u ovim teškim trenucima - poručila je Sabalenka.

Ona neko vreme nije objavljivala njihove zajedničke fotografije, pa je moglo da se nasluti da možda među njima nema više ljubavi. I to što sam u hotelu govori tome u prilog.

Ostaje pitanje da li je Konstantin zbog toga upao u neku vrstu depresije nakon raskida, pa je odlučio sebi da oduzme život, ili je utehu pronašao u alkoholu, nakon čega je došlo do nesreće, a da nije bio svestan svojih postupaka.

(Telegraf.rs)

Video: Ispod haljine ni traga od gaćica: Arina Sabalenka bez donjeg veša na zvaničnoj večeri WTA tura

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA