Vreme čitanja: oko 1 min.

Legendarni fudbaler gledao ispadanje Lajovića u Majamiju, Srbin meč završio bez šanse za brejk

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bolji od Ducija bio je Monfis

  • 2
Dušan Lajović Foto: AP/Tanjug

Srpski teniser Dušan Lajović završio je svoje učešće na mastersu u Majamiju već na startu, jer je u dva seta poražen od 37-godišnjeg Gaela Monfisa rezultatom 7:6, 6:4.!

Francuz će u drugoj rundi igrati protiv Džordana Tompsona, a protiv Lajovića je na terenu proveo sat i po vremena i zabeležio je svoj treći  trijumf iz isto toliko međusobnih mečeva.

Duel Lajovića i Monfisa sa tribina uživo gledao je i legendarni brazilski napadač Ronaldo koji je pre neki dan obećao Francuzu, tokom jednog zajedničkog druženja, da će doći na meč.

Lajović je već na startu meča morao da spašava brejk loptu, da bi i pri rezultatu 6:5 za Gaela takođe došao u situaciju da mu rival uzme set na njegov servis. Ipak, što nije tada, Monfis jeste u taj-brejku.

Srbin je pri rezultatu 3:3 u drugom setu opet spasio dve brejk šanse Monfisa, da bi Gael konačno iskoristio bolju igru kada je poveo sa 5:4 i nedugo zatim odservirao prolaz u narednu rundu.

Ono što je zanimljivo jeste to da Lajović na ovom meču nije imao nijednu priliku za brejk, dok je sam spasio četiri. Međutim, tu poslednju petu nije uspeo i "pakuje kofere."

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oki

    22. mart 2024 | 06:39

    E baš došao Lazovića da gleda ne zna ni ko je on.......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA