≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sabalenka krenula da se smeje na terenu: Beloruskinja posle smrti dečka uspešno preskočila i Badosu u Majamiju

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sada je u trećem kolu

  • 0
Arina Sabalenka Foto: Twitter / Printscreen

Beloruska teniserka, Arina Sabalenka plasirala se u treće kolo WTA turnira Premijer serije u Majamiju, pošto je u drugoj rundi izbacila Paulu Badosu iz Španije u dva seta - 2:0 (6:4, 6:3).

Ono što je bilo primetno jeste da je Beloruskinja na ovom susretu bila dobro raspoložena. Tokom jednog od poena, kada je duvao i jak vetar, ona je krenula da se smeje zbog nespretnosti jednog skupljača lopti.

Sve je to uhvatila i kamera, a podsetimo da je iza Sabalenke jako težak period, jer je umro njen dečko, Konstantin Kolcov pred početak ovog turnira.

Što se samog meča tiče, pobeda gotovo da nije bila ni dovedena u pitanje. U prvom setu je napravila brejk u sedmom gemu, a već dva gema kasnije mogla je da to uradi i opet i dosta ranije privede ovaj deo igre kraju. Međutim, kada nije u tom, jeste u sledećem.

U drugom setu, Sabalenka je došla do brejka još ranije, već u trećem gemu, a potom je dokrajčila Špankinju u poslednjem kada je imala 0:40 i iskoristila je drugu meč loptu.

Duel je potrajao sat i 25 minuta. Sabalenka u narednom kolu igra sa Ukrajinkom, Anhelinom Kalinjinom.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković pred Indijan Vels pokazao šta ume sa fudbalskom loptom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA