≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Iznenadiće vas cene karata za Monte Karlo: Mislili biste da su skuplje, a evo koliko košta da gledate Đokovića

S. T.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Organizatori su putem zvaničnog sajta objavili spisak cena za predstojeći Masters

  • 0
Novak Đoković, cene ATP Monte Karlo Foto: MN Press / M. Metlaš, ATP Monte Carlo / Printscreen

Sa nestrpljenjem čekamo da ponovo vidimo najboljeg tenisera današnjice, Novaka Đokovića na terenu, prvi put posle iznenađujućeg poraza od Luke Nardija u trećem kolu Indijan Velsa. Biće to u Monte Karlu na premijeri na šljaci u tekućoj kalendarskoj godini.

Taj turnir počinje za tačno deset dana (6. aprila), a Novak će pokušati da se domogne same završnice u Kneževini. Bez sumnje će imati i veliku podršku sa tribina u Monte Karlu.

A organizatori su objavili cene ulaznica za tribine za sve mečeve. Cene su krajnje pristupačne, pa se nekako može reći da bi bilo očekivano da, s obzirom na status Monte Karla, budu i daleko veće.

Ovako, najjeftinije ulaznice za prvi dan takmičenja za prvu, drugu i treću kategoriju koštaju svega 38 evra, "prestiž" je samo pet evra više, a Superkategorije J i K se nude za 65 evra, dok su najskuplje ulaznice za Superkategoriju S sa 70 evra.

Cene rastu kako se turnri bliži kraju, pa tako Superkategorije možete da kupite samo do četvrtfinalnih duela i to po cenama od 235 evra za S i 220 evra za J i K, dok su najjeftinije za taj dan (četvrtak, 11. april) 70 evra.

Kada je reč o finalnom meču, možete kupiti samo ulaznice za "prestiž" po ceni od 200 evra, dok prva kategorija košta 185 evra, druga 160 evra, a treća 88 evra.

Zbirna karta za polufinala i finala košta 375 evra za prestiž, 350 evra za prvu kategoriju, 295 evra za drugu i 160 evra za treću.

Cenovnik, Monte Karlo, Novak Đoković Foto: ATP Monte Carlo / Printscreen

Na kraju, možete da kupite i ulaznice u kompletu za ceo turnir. Tada se nudi mogućnost odabira Superkategorije S po ceni od vrtoglavih 1.680 evra, prate je Superkategorije J i K sa cenama od 1.595 evra, dok "prestiž" stoji na 990 evra, prva kategorija na 910 evra, druga na 750, a treća na 480 evra.

Sve te cene važe za centralni teren "Kort Renije III", dok su one za teren "Kort de Prans" malo jeftinije i koštaju 33 evra za prvu kategoriju za prvi dan, a 60 evra za najskuplji četvrtak 11. april, odnosno 22 evra za prvi dan, a 39 evra za najskuplji kada je reč o drugoj kategoriji.

Za sve ulaznice dodatno se naplaćuje i provizija koja iznosi tačno 10 evra.

Turnir se igra od 6. do 14. aprila.

(Telegraf.rs)

Video: PODCAST Svaka čast svima #2: Koga je Piksi zvao među Orlove i šta Novak još nije uzeo Rafi i Feđi?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA