Vreme čitanja: oko 1 min.

Krajinović prošao prvu prepreku u Napulju: Već u drugom kolu bi mogao da ga sačeka prvi nosilac iz Argentine

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Federiko Korija bi mogao da bude na putu

  • 1
Filip Krajinović Srpska open Foto: MN Press / Nebojša Paraušić

Srpski teniser, Filip Krajinović uspeo je da se plasira u drugo kolo ATP čelindžera u italijanskom Napulju, pošto je na startu uspeo da se izbori sa trenutno 296. igračem na listi, Mihaelom Gertsom iz Belgije u dva seta - 2:0 (7:5, 6:4).

Inače, Krajinović je na ovom turniru nastupio sa projektovanim renkingom, tako da nije morao da igra kvalifikacije kao njegov suparnik iz Belgije.

Bio je to vrlo zanimljiv okršaj koji je potrajao oko sat i 40 minuta vremena. Meč je počeo razmenom brejkova, a Krajinović je pred njegov kraj upao u problem.

Naime, Gerts je poveo sa 5:3, ali je nakon toga Krajinović uspeo neverovatno da podigne svoj nivo igre i da veže četiri gema i uzme prvi set.

U drugom je bilo malo mirnije, jer brejkova nije bilo do pred sam kraj. Tačnije, viđen je jedan, a napravio ga je Krajinović u pretposlednjem gemu, što je bilo dovoljno za pobedu.

Sledeće kolo moglo bi da donese potencijalni meč Krajinovića sa prvim nosiocem, Federikom Korijom iz Argentine, ukoliko ovaj očekivano dobije Manuela Ginara iz Francuske, koji je kvalifikant.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković pred Indijan Vels pokazao šta ume sa fudbalskom loptom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA