≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Hoću da svi znate istinu": Dominik Tim se oglasio zbog spekulacija o povredi, evo šta je imao da kaže

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Austrijskog tenisera već neko vreme nema na visokom nivou igre

  • 0
Dominik Tim Foto: Telegraf.rs

Austrijski teniser, Dominik Tim već neko vreme muči muku sa povredama zbog kojih ili propušta turnire ili ih završava u jako ranoj fazi. 

U jednom momentu nije zaigrao nijedan meč punih mesec dana od 3. februara do 13. marta, a kada se vratio u Sekešfehervaru, imao je problema sa zglobom, koji ga je mučio i kod znatno dužeg odsustva sa terena pre tri godine.

Turnir u Zadru mu je doneo prvu povredu nad Filipom Krajinovićem, ali se bol nastavio, pa je Tim rešio da se zvanično objavi javnosti.

Naime, austrijskom teniseru se nisu dopale mnogobrojne glasine, zbog kojih je otkrio šta mu je plan i šta će raditi u budućnosti.

- Zdravo svima, hteo sam da svima pošaljem poruku, jer su se poslednjih dana provlačile razne glasine. Hoću da sve saopštim javno, da svi znate istinu. Kao što znate, ponovo sam počeo da treniram sa svojim ocem posle Australijan opena. Vratio sam se treningu, kao kad sam bio mlađi, sa dosta intenziteta, mnogo sati provedenih na terenu. Ali nažalost malo pre čelindžera u Mađarskoj, moj zglob je krenuo da me muči, opet je "kliktao" i to mi je smetalo i kada sam se vratio iz povrede pre tri godine. To se pretvorilo u bol, postoji manje zapaljenje. Zato sam se povukao iz Napulja. Situacija je takva da treniram manje i kraće, jer šanse su dobre da mogu da zaigram u Estorilu. To je plan. Hoću opet da zaigram, to je moj cilj. Hvala puno svima na podršci, mnogo mi znači. Više o zglobu u narednom vlogu - našalio se na kraju Tim.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković pred Indijan Vels pokazao šta ume sa fudbalskom loptom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA