≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Hrvatice došle na Košutnjak kako bi pitale Đokovića za Ivaniševića: On im je šmekerski odgovorio

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije bilo odgovara koji su očekivali

  • 0
Novak Đoković, teniski tereni Baseline, Kosutnjak Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Vest o prekidu saradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića ovih dana ozbiljno puni naslovne stranice svih evropskih sportskih medija.

Tačni razlozi još uvek nisu poznati, iako mnogi o njima spekulišu, a o tome nije hteo previše da priča ni srpski as, koji se nalazi u Beogradu i trenira na terenima na Košutnjaku.

Reporteri hrvatskog portala "Slobodna Dalmacija" došli su u Srbiju kako bi porazgovarali sa Noletom, ali on nije želeo da daje dodatna pojašnjenja.

- Ne mogu sad ništa da komentarišem, žao mi je što ti neću dati ono što tražiš, ali hvala što ste došli. Dobrodošli ste da ostanete tu, ali Goran i ja smo završili saradnju. Videli ste objavu, tako da…

Dodao je i da mu jeIvanišević veliki prijatelj.

- Goran je član familije, prijatelj zauvek i to će tako biti. Profesionalno smo se, jednostavno, razišli i napravili istorijski rezultat – najtrofejniji ikada igrač i trener, tako da mislim da je u tom smislu sve rečeno - rekao je Novak za "Slobodnu Dalmaciju".

(Telegraf.rs)

Video: Skijala sa Federerom, hvalila Nadala, sada "crkava" od smeha u teretani sa Đokovićem

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA