≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dimitrov počistio Alkaraza, pa se smejao njegovom komentaru: Bugarinu prijala pobeda protiv Španca

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sjajna polufinala nas očekuju

  • 0

Upisivao je Grigor Dimitrov neke velike pobede od finiša prethodne sezone, a jednu od najvećih ostvario je protiv Karlosa Alkaraza u četvrtfinalu Mastersa u Majamiju.

Nije Španac imao dovoljno snage da se izbori sa raspoloženim bugarskim teniserom, u dva seta je bio poprilično nemoćan i posle 6:2, 6:4 je bio prinuđen da pruži ruku boljem.

Ovim neuspehom Karlitos će izgubiti poene i tako se udaljiti od Novaka Đokovića na čelu ATP liste, a posle duela nije krio razočarenje.

- Mislim, nisam mogao da pronađem rešenja. Nisam mogao da nađem način da ga nateram da se oseća neprijatno na terenu. Bila je to odlična partija sa njegove strane. Trenutno imam mnogo frustracija, jer je učinio da se osećam kao da imam 13 godina - rekao je Alkaraz i dodao:

- Znaš, bilo je ludo. Razgovarao sam sa svojim timom da ne znam šta treba da radim. Ne znam njegovu slabost. Ne znam ništa.

Na njegovu izjavu reagovao je Dimitrov glasnim osmehom uz kratak dodatak.

- To je sjajan komentar.

Bugarina u polufinalu očekuje duel protiv Aleksandra Zvereva, dok se u drugom duelu za finale sastaju Janik Siner i Danil Medvedev.

(Telegraf.rs)

Video: Novak rutinski protiv Dimitrova, ovo su najbolji poeni sa meča: Đoković je kralj Pariza po 7. put!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA