Vreme čitanja: oko 1 min.

Italijan se ne šali: Siner zbrisao Medvedeva za finale Majamija!

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Odličan tenis igra Italijan...

  • 0
Janik Siner Foto: Tanjug/AP

Janik Siner pobedio je Danila Medvedeva sa 2:0 (6-1, 6-2) i plasirao se u finale Mastersa u Majamiju.

Treći teniser sveta, će se u nedeljnom finalu sastati ili sa Nemcem Aleksandrom Zverevim ili sa Bugarem Grigorom Dimitrovim.

Italijan je izgubio od Medvedeva u finalu u Majamiju prošle godine, ali ga je pobedio u finalu Australijan Opena u januaru. Ishod meča ovog puta nikada nije se dovodio u pitanje jer je Siner apsolutno dominirao od samog početka.

Siner je oduzeo servis Medvedevu u prvom gemu, a onda je vezao još četiri osvojena gema za 5:0. Medvedev je uspeo tek da ublaži ubedljivu igru protivnika jednim osvojenim gemom. U nastavku, Siner je nastavio u istom ritmu i vezanim brejkovima došao je do 5:1, pa je bilo jasno dje finale obezbeđeno.

Siner nije naišao na mnogo otpora na putu do servisa za meč i priznao je da mu je ubedljiva pobeda pomogla loša igra protivnika.

- Osećao sam se sjajno na terenu danas. Obično, što više napredujete u turniru, to se udobnije osećate i veoma sam srećan zbog današnjeg nastupa. Mislim da Danilo danas nije bio u formi. Napravio je puno grešaka koje obično ne pravi, pa sam samo iskoristio priliku. Očekivao sam veoma težak meč - rekao je posle meča.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA