≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šokantna tvrdnja uglednog lista: Novak Đoković planira da propusti Vimbldon?

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo bi zaista bilo čudno

  • 4
Novak Đoković finale Vimbldon 2023 Foto: Tanjug/AP

Kako odmiče teniska sezona tako je sve više jasno da će se Novak Đoković fokusirati samo na najveće turnire, kao što je to radio i tokom 2023. godine. Propustio je Majami kako bi se spremio za Monte Karlo i sezonu na šljaci, a prema tvrdnjama uglednog sportskog sajta Srbin bi mogao da propusti i Vimbldon.

Kako piše "Sportskida", a prenosi italijanska "Gazeta", navodno je jedan od razloga rastanka Noleta sa trenerom Goranom Ivaniševićem upravo to što teniser planira da preskoči treći Grend slem u godini kako bi što spremniji dočekao Olimpijske igre.

Poznato je da je Novak u karijeri osvojio sve pehare osim zlata na najvećoj sportskoj smotri i da mu je to velika želja, međutim "Sportskida" u svom izveštaju ide još dalje uz tvrdnje da će Rolan Garos biti glavna priprema za Pariz u avgustu i da bi Vimbldon u celom rasporedu bio samo smetnja.

Ističu da je glavni razlog Đokovićeva želja da sačuva eneriju i ostane u formi na šljaci, koja će biti podloga i u glavnom gradu Francuske, pa bi idealna situacija bila upravo da nakon Garosa napravi pauzu.

Pored ostalih razloga koje su naveli u vezi sa rastankom sa Ivaniševićem, koji se navodno nije složio sa pomenutom idejom, ovaj se svakako najviše ističe.

Naravno, ostaje nam da vidimo koliko u ovom pisanju ima istine i da li će Đoković zaista preskočiti svoj omiljeni turnir koji je osvajao čak sedam puta.

(Telegraf.rs)

Video: Novak Đoković "sparinguje" sa Dušanom Lajovićem

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    30. mart 2024 | 11:08

    Vreme je za penziju. Sve je više onih koji mogu da ga pobede i sve manje onih koje on može da pobedi. Ne treba da dozvoli da se ovi mladi hvale kako su deklasirali velikog Novaka Djokovića.

  • Skåne

    31. mart 2024 | 15:01

    Koja bi to glupost bila 🥹 Najvece sanse za Grand Slam broj 25 ima bash na Wimbledon.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA