Vreme čitanja: oko 1 min.

Đoković uživa sa porodicom: Juče jeo sladoled na ulicama Beograda, danas se već zagreva u Monte Karlu

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpski teniser se trudi da što više vremena provede sa svojom suprugom i mališanima

  • 1
Novak Đoković Foto: Twitter / Pluton / Printscreen

Polako, ali sigurno se bliži početak Mastersa u Monte Karlu na kojem će učešće uzeti i naš najbolji teniser Novak Đoković. U poslednjih sedam dana on je trenirao na Košutnjaku, gde se "naoštrio" za povratak na teren prvi put nakon Indijan Velsa.

Međutim, Novak je odlučio da se maksimalno odmori i napuni baterije u Beogradu i iskoristio je prelepo vreme koje vlada u srpskoj prestonici ovih dana i gotovo letnje temperature vazduha od oko 30 stepeni.

On je zajedno sa svojim mališanima juče na ulicama Beograda šerao i jeo sladoled, a već tokom večeri je otputovao za Monte Karlo, gde sada polako, ali sigurno nastavlja da brusi formu za turnir.

I tamo se nalazi sa svojom porodicom sa kojom je putem društvenih mreža čestitao katolički Vaskrs svojim pratiocima koji su ga sinoć slavili.

Nema sumnje da Đoković pokušava da iskoristi svaki svoj slobodan momenat da uživa sa porodicom i da mu to daje dodatnu snagu i motivaciju pred deo sezone na šljaci.

(Telegraf.rs)

Video: Novak Đoković "sparinguje" sa Dušanom Lajovićem

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA