Vreme čitanja: oko 1 min.

Brz kraj za Ćaćića u Eštorilu: Srpski dubl igrač poražen već na startu od prvih nosilaca

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sander Žil i Žoran Flajgen su bili bolji od para u kojem je bio Srbin

  • 0
Nikola Ćaćić Foto: MN Press / Marko Metlas

Srpski dubl teniser, Nikola Ćaćić poražen je već u prvom kolu turnira u portugalskom Eštorilu u paru sa Denisom Molčanovim iz Ukrajine i to od prvih nosilaca, Sandera Žila i Žorana Flajgena u tri seta - 1:2 (6:2, 3:6, 8:10).

Iako su krenuli vrlo dobro, nekako su Ćaćić i Molčanov potpuno energetski pali u nastavku ovog meča, tako da su Belgijanci zasluženo prošli dalje posle sat i 15 minuta igre.

Prvi set bio je katastrofalan za Žila i Flajgena, pošto su Ćaćić i Molčanov poveli sa čak 1:4 i dva brejka, posle čega su ovi jednom mogli da uzvrate, ali su zatim opet poklekli i prepustili set Srbinu i Ukrajincu.

U drugom je priča bila drugačija, Žil i Flajgen su brzo stigli do brejka u četvrtom gemu, a u završnom su Ćaćić i Molčanov spasili tri set lopte, stigli do đusa, koji je u dublu zapravo brejk lopta, ali je nisu uspeli iskoristiti.

Usledio je supertajbrejk u trećem setu, a tamo su Ćaćić i Molčanov jako brzo ispustili svoj servis, potom ga i vratili, ali su ga još jednom izgubili u odsudnom momentu posle čega povratka nije bilo.

U drugom kolu, Žila i Flajgena čeka meč protiv pobednika para Arends / Midelkup - Idalgo / Rodrigez.

(Telegraf.rs)

Video: Novak Đoković "sparinguje" sa Dušanom Lajovićem

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA