≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novak Đoković trenirao u Monte Karlu, a tu su i "nova" lica: Da li je pitanje novog trenera rešeno?

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novak se još uvek nije odlučio...

  • 0
Novak Đoković Printscreen: Twitter/@NDjokofan

Najbolji teniser sveta Novak Đoković, posle ispadanja sa Mastersa u Indijan Velsu, odluio je da se dobro odmori, a sada je došlo vreme za sezonu na šljaci i Masters koji se igra u Monte Karlu. 

Novak je već stigao u Kneževinu i odradio prvi trening. Kako je nedavno raskinuo saradnju sa trenerom Goranom Ivaniševićem, sa njim su ovoga puta bili Miljan Amanović, Marko Paniki, kao i Nenad Zimonjić koji je Novaku pomagao i u beogradu pre nekoliko dana tokom treninga na Košutnjaku.

Kako trenutno stvari stoje, Zimonjić nije novi Đokovićev trener, barem ne zvanično. Kako sada stvari stoje Đokoviću trofejni teniser pomaže tokom turnira u Monte Karlu.

- Još nemam jasnu ideju ko bi to mogao da bude i da li će uopšte nekoga biti. Imao sam trenere od malih nogu. Pokušavam da osetim šta je to što mi prija. Tako da, bićete blagovremeno obavešteni svakako ako neko bude došao - rekao je Đoković u Beogradu - rekao je Novak na pitanje o novom treneru.

Naravno, odmah se krenule spekulacije o tome ko bi mogao da nasledi hravtskog stručnjaka, a ostaje da se vidi koja će biti konačna odluka Srbina.

Zanimljivo, ovog ponedeljka je Nole trenirao sa Holgerom Runeom.

- Nastavljamo tradiciju. Otvaramo trening u Monaku sa Novakom Đokovićem - napisao je Rune.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Holger Vitus Nødskov Rune (@holgerrune)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA