≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Za nju kažu da je tražila 220.000 evra od Đokovića: Ko je žena kojoj Siner nije dao da ga poljubi?

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Laura je navodno dobila poziv da peva na Novakovoj svadbi, ali...

  • 2
Printskrin: Instagram/laurapausini/X/@pavyg

Pored toga što se o njemu pisalo kao o osvajaču mastersa u Majamiju i novom drugom igraču sveta, italijanski teniser Janik Siner dospeo je u žižu javnosti i zbog čuvene pevačice Laure Pauzini!

Naime, video na kom se nalaze Laura i Janik postao je viralan na društvenim mrežama, jer Siner nije dozvolio svojoj sunarodnici da ga poljubi tokom zajednčkog fotografisanja.

Vešto je Siner izbegao taj poljubac, mada je Laura očigledno silno želela isti. Pogotovo što je očigledno da obožava italijanskog tenisera, sudeći po emotivnoj objavi na Instagramu.

- Naš šampion je još jednom poveo Italiju do pobede, zahvaljujući svom talentu, treningu, snazi volje i karakteru. Veliki ste izvor ponosa za sve nas i primer za sve mlade. Divno je bilo biti pored vas na ovaj važan dan! I to je samo prvi od mnogih sastanaka koji nas čekaju zajedno, učiniću sve da vas pratim - poručila je Laura.

Slavna italijanska kantautorka će, inače, u decembru nastupiti u Beogradu, a nije tajna da je Laura jedna od omiljenih pevačica Novaka Đokovića.

Zanimljivo, crnogorski mediji su 2014. godine preneli da je Pauzinijeva navodno tražila 220.000 evra da peva na svadbi Novaka i Jelene.

Rođena je u Faenci, gradiću na severu Italije, a odrasla je u gradu Solarolo, gde je s ocem Fabricijom, muzičarem i pevačem, počela da peva od osme godine u piano baru. Kada je napunila dvanaest godina, izdala je prvu pesmu "I Sogni Di Laura", poluprofesionalni uradak koji datira iz 1987. Karijera joj je započela s usponom na festivalu Sanremo, pesmom "La Solitudine", 1993. godine.

Tokom karijere, Laura je primila dve Svetske muzičke nagrade, 1994. i 2003. za najboljeg italijanskog izvođača, Platinastu nagradu za najprodavanijeg izvođača Evrope, Latin Gremi za najbolji vokal na pop albumu 2005. godine i Gremi za najbolji latino pop album. Laura je postala prva pevačica iz Italije koja je osvojila Gremi.

Što se tiče njenog privatnog života, Laura je od 2005. godine u ljubavnoj vezi sa svojim gitaristom i umetničkim producentom Paolom Kartom, s kojim ima ćerku Paolu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TONI

    3. april 2024 | 12:12

    Pametno od Sinera, posle bih ga tuzila za silovanje, mnogim damama se ovaj biznis osladio u glupom svetu gde sude glupani.

  • Šurda

    3. april 2024 | 18:16

    Gde da ljubiš ovako groznog žuta jca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA