Vreme čitanja: oko 1 min.

Đere bio prvi nosilac u Marakešu, ali nije pomoglo: Već posle drugog kola ide kući, poražen od Fonjinija

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Borio se Laslo, ali bezuspešno

  • 1
Laslo Đere Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser, Laslo Đere poražen je ove večeri u drugom kolu turnira u Marakešu od italijanskog suparnika Fabija Fonjinija posle iscrpljujućeg meča koji je potrajao dva sata i 30 minuta - 1:2 (6:7, 6:2, 4:6).

Treba istaći da je Laslo u Marakešu bio postavljen za prvog nosioca, ali mu ni to očigledno nije pomoglo da savlada Italijana. Inače, Đere je pred ovaj turnir bio 34. na svetu, dok je Fonjini bio tek na 100. mestu.

Delovalo je da će prvi set "prelomiti" meč, jer ga je Fonjini dobio posle tajbrejka u kojem je prepustio samo jedan poen Đereu, ali se srpski teniser vratio i dominantno uzeo drugi set sa 6:2.

Međutim, u trećem je dopustio neverovatan preokret Fonjiniju, jer je imao brejk prednosti, ali je Italijan uspeo da mu uzvrati i to ne jednom, nego dva puta i da tako prođe dalje u četvrtfinale.

U četvrtfinalu, Fonjinija čeka meč sa Pavelom Kotovom, koji je izbacio Fabijovog zemljaka, Flavija Kobolija u dva seta (6:1, 7:6).

(Telegraf.rs)

Video: Đere: Svi znamo zašto smo došli u Malagu!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    4. april 2024 | 07:20

    Аман, престаните више да се изненсђујете! Прво и друго коло је будућност српског мушког и женског зениса,!! Треће ће бити велики успех!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA