≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Evo gde Đoković ima stan u Monte Karlu koji vredi milione: Japanski vrtovi, neprocenjiv pogled na Azurnu obalu

D. U.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Telegraf je prošetao po kraju u kojem je Novak dugo živeo, a gde i dalje ima vrednu nekretninu

  • 4

Novak Đoković je trenutno u Monte Karlu, gde se od 6. do 14. aprila održava Masters turnir iz serije 1.000 u ovom gradu.

Nole tradicionalno u Monaku počinje sezonu na šljaci, a ovaj turnir je osvojio dva puta - 2013. i 2015. godine, a često mu se dešavalo da i ne krene najbolje upravo u gradu gde je dugo i živeo sa porodicom.

Monte Karlo je jedan od gradova širom sveta u kojima Novak ima nekretinu, pored Njujorka, Majamija, Marbelje...

Često Đoković kasnije diže formu kako odmiče sezona na šljaci, a videćemo kako će to biti ovoga puta, jer je igrao svega na dva turnira ove sezone - na Australijan openu i Indijan Velsu.

Nole još ove sezone nema titulu, to nije nešto na šta je navikao do sada u svojoj karijeri, pa će imati poseban motiv.

Đokoviću sigurno prija to što je turnir u Monte Karlu, gde je dugo živeo i gde je "na svom terenu". Takođe, tu mu je i porodica, sa kojom je čak imao i zajednički trening na stadionu Luj II, a vidi se i da je sjajno raspoložen.

Nedavno je odlučio da se rastane sa Goranom Ivaniševićem, pa je sada sa njim Nenad Zimonjić, koji je stigao u Monte Karlo za ovaj turnir i nalazi se u Novakovom štabu.

Telegraf je nedavno imao priliku da poseti Monte Karlo, pa smo prošetali i po Novakovom komšiluku. Nole ima stan na idiličnoj lokaciji u jednoj od zgrada sa koje "puca" pogled na more i divnu Azurnu obalu.

Stan u Monte Karlu na ovakvoj lokaciji procenjuje se na između pet i šest miliona evra. Komšije su Novaku i Jeleni ovde svojevremeno bili Luis Hamilton i Karolina Voznjacki, a nema sumnje da ovde gde god da prošetate možete da naletite na neku poznatu ličnost, kojima je Monte Karlo rezidencija.

U blizini su Japanski vrtovi, gde je Novak često odlazio, jer je poznato i koliko voli prirodu, drveće i zelenilo, a uz blizinu mora ovi vrtovi su mesto gde možete da odmorite mozak i dušu.

Blizu je i čuveni Grimaldi forum, što možete videti na slikama, kao i gradska plaža.

Pogledajte i fotografije čitavog Novakovog kraja u Monte Karlu koje smo zabeležili u galeriji:

(Telegraf.rs)

Video: Nole trenirao sa ženom i decom u Monaku: Taru učio kapoeru, Stefan skakao udalj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tijana

    4. april 2024 | 18:30

    I treba da ima! Uzivaj Nole za sve pare, sve si sam zaradio!

  • Bojan

    4. april 2024 | 17:26

    Smanjiti nagrade za osvojeni trofej teniserima. Kada neko dobija 2 miliona dolara za trofej, moze kupiti sta god pozeli. Nagrade su nerealne. Fudbalerima isto smanjiti plate i ograniciti iznos njihove prodaje jer ovo je van kontrole sve.

  • Sg

    4. april 2024 | 16:20

    Blago njima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA