Vreme čitanja: oko 1 min.

Snima se film o Aleksandri Krunić

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Velika čast za našu teniserku

  • 2
Aleksandra Krunić Foto: Profimedia/ Trenka Attila

Srpska teniserka Aleksandra Krunić (31) dobiće i svoj film od strane filmske kuće "Mejnstrim entertejmenta" iz Los Anđelesa, koja je ostala zainteresovana za ovu igračicu kako bi postala nova "zvezda" i na platnu.

Aleksandra Krunić je rođena 15. marta 1993. godine, a oduvek je bio deo reprezentacije Srbije, gde je igrala i u FED kupu, a onda i na Bili Džin King kupu.

Ona za našu reprezentaciju ima i sjajan skor, s obzirom na to da je u singlovima 12-8, a u dublu 13-6.

Zbog toga je ova filmska kuća i izrazila želju da snimi dokumentarac o Aleksandri Krunić, gde će reprezentacija imati ogroman deo u samom filmu. Snimanje će biti održano u Portugaliji, tokom takmičenja u Evro-afričkoj zoni Bili Džin King kupa.

Inače, Aleksandra Krunić je trenunto 109. na planeti u dublu, te 530. u singlu, dok je njen nanjbolji rezultat u karijeri 39. mesto u singlu iz juna 2018. godine, kao i 35. metso u dublu iz septembra 2019. godine.

Ona je sa reprezentacijom igrala i finale FED Kupa 2012. godine, a dva puta je igrala i na Olimpijskim igrama 2016. u Riju, te 2021. u Tokiju.

(Telegraf.rs)

Video: Aleksandra Krunić o razlozima poraza na Australijan openu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA