≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Amerikanka pobedila Ruskinju, pa titulu proslavila sa svojim psom: Pred penziju igra tenis života!

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ona će se povući na kraju godine

  • 1
Danijele Kolins Foto: ELSA / Getty images / Profimedia

Nakon titule osvojene na Mastersu u Majamiju Američka teniserka Danijel Kolins okitila se peharom i u Čarlstonu! U finalu je porazila Ruskinju Dariju Kasatkinu 2-0, po setovima 6:2, 6:1 i tako došla do četvrtog trofeja u karijeri.

Ona je u januaru najavila povlačenje i kao da je od tog momenta postala mnogo rasterećenija, pa je već sada ovo za nju najbolja godina u karijeri, pošto je osvojila dva trofeja kao 2021, ali daleko vrednija u odnosu na Palermo i San Hoze.

Za 80 minuta je u borbi za pehar lagano preslišala Kasatkinu i od ponedeljka zasela na 15. mesto WTA liste, pa je za očekivati da do kraja kampanje možda napadne i najbolji plasman ikada. Ona je tokom 2022. bila i sedma, nakon finala Australijan Opena u kojem je poražena od Ešli Barti.

Ona je na kraju meča pehar proslavila sa svojim psom, koji nije želeo da se odvoji od nje i tako je nastala jedna od najsimpatičnijih scena u svetu tenisa ove godine.

Tokom večeri je drugu titulu u karijeri osvojila i Kolumbijka Kamila Osorio i to ponovo u svojoj Bogoti posle pobede protiv Čehinje Marije Buzkove 2-0 (6:3, 7:6).

(Telegraf.rs)

Video: Otkrio važnu informaciju oko njegovog naslednika: Đoković priznao zašto se razišao sa Ivaniševićem

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duki

    8. april 2024 | 12:07

    Uzas jedan, pas nasrce tamo gde je navikao?! Sta reci osim BOLEST!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA