Vreme čitanja: oko 1 min.

Poražen je u finalu Vimbldona od Đokovića, zbog devojke beležio loše rezutlate, a sada nakon raskida kida

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vratio se i među sto najboljih

  • 0
Mateo Beretini, Melisa Sata Foto: MIA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kakav povratak na teniski teren za Matea Beretinija! Kao preporođen igra Italijan od sredine mart, pa je nakon finala čelendžera u Finiksu i ispadanja na startu Mastersa u Majamiju u Marakešu došao do osme titule u karijeri, prve nakon skoro dve godine, tačnije 658 dana.

Igrač koji je poznat kao neko ko sjajno nastupa na travi je došao do četvrte titule na šljaci u Marakešu pobedom protiv Roberta Karbaljes Baene 2-0, po setovima 7:5, 6:2.

Uspeo je u prvom setu da se izvuče iz deficita od jednog brejka, pa je čak u jedanaestom gemu i drugi put oduzeo servis rivalu i poveo. Kada je preživeo drugi gem u narednom periodu meča i spasio tri brejk šanse, Španac je definitivno pao i Italijan je samo odradio posao do kraja.

Nakon njegovih partija početkom 2024. godine ponovo se povela priča o tome kako je njegova bivša devojka uticala na pad u karijeri.

Poznata novinarka Melisa Sata bila je sa njim u emotivnoj vezi do februara ove godine, kada je objavljeno da njih dvoje više nisu zajedno. Beretini se u prethodnom periodu mučio i sa povredama, pa mu je turnir u Finiksu nedavno bio prvo posle US Opena prošle godine.

Loše partije su ga izbacile iz sto najboljih, makar do ovog ponedeljka. Sada je napredovao za čak 51 poziciju i trenutno je 84. teniser sveta.

Podsetimo, Mateo je 2021. bio i finalista Vimbldona, a tada je od njega bolji bio Novak Đoković.

(Telegraf.rs)

Video: Beretini uz lepu Hrvaticu na Vembliju preboleo poraz od Novaka: Ovako je ludovao zbog Italije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA