Vreme čitanja: oko 1 min.

Vreme je za Đokovićevu osvetu: Novak saznao narednog rivala u Monte Karlu

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Igraće protiv Musetija koji ga je u Kneževini izbacio prošle godine

  • 1
Lorenco Museti, Novak Đoković Foto: JEAN CATUFFE / AFP / Profimedia

Italijanski teniser Lorenco Museti naredni je rival Novaku Đokoviću na Mastersu u Monte Karlu, pošto je u dva seta bio bolji od Artura Filsa - 6:3, 7:5!

Museti i Đoković će se sastati u okviru 3. kola, istoj onoj fazi u kojoj je Italijan prošle godine savladao Srbina i izbacio ga sa pomenutog turnira.

Biće to idealna prilika za osvetu kada je u pitanju Đoković, pogotovo što je protiv Romana Safiulina Nole odigrao savršen meč i izgubio je samo tri gema.

Museti je protiv Filsa odlično otvorio meč i poveo je sa 3:0. To mu je bilo dovoljno da posle 39 minuta osvoji prvi set, a da nijednog trenutka ne dozvoli rivalu da pripreti i uzme mu servis.

I u drugom je Italijan već na startu uzeo brejk i poveo sa 3:1, da bi u u sedmom gemu još jednom oduzeo servis rival. Činilo se da je sve gotovo, ali je Flis sada vezao dva brejka i od 2:5 stigao je do 5:5.

Lorenco Museti Foto: AP/Tanjug

A kada je trebalo da "unovči" sjajnu rolu, Francuz je ponovo stao i dozvolio je Musetiju da mu i po treći put u drugom setu uzme brejk, povede sa 6:5 i konačno odservira plasman dalje.

Ono što takođe vredi pomenuti jeste to da su se Đoković i Museti do sada sastajali četiri puta i da Srbin vodi sa 3:1 u pobedama. Čak tri puta su igrali u Francuskoj: Rolan Garos, Pariz i Monte Karlo prošle godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nada

    10. april 2024 | 03:30

    Ajde samo da igra, sportski, fet, dosta osveta, vika, dreka, lomljava reketa, vike na strucni stab!Eto u to se pretvorilo svako takmicenje Novakovo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA