≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sjajne vesti za Novaka Đokovića: Ispao najteži mogući protivnik do polufinala Monte Karla!

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Veliko iznenađenje

  • 10
Andrej Rubljov Foto: Tanjug / AP

Ruski teniser Andrej Rubljov završio je učešće na Mastersu u Monte Karlu pošto je od njega bio boolji Aleksej Popirin 2-0, po setovima 6:4, 6:4.

Nakon povlačenja Karlosa Alkaraza u gornjem delu žreba on je bio najteži potencijalni rival Novaku Đokoviću do polufinala, pa je sada srpskom asu put očišćen! Rubljov je bio i branilac titule osvojene prošle sezone.

Meč je trajao svega stotinu minuta, a u prvom setu je šesti na planeti kažnjen za ukupno pet propuštenih brejk prilika, pa nije uspeo da nadoknadi minus iz trećeg gema.

Delovalo da je u drugom periodu meča pronašao svoj ritam, poveo je sa 3:1, ali je odmah i prepustio svoj servis, a u devetom gemu i drugi put za siguran poraz.

Popirin je postao prvi Australijanac koji je pobedio igrača iz prvih deset u Monte Karlu posle 1979. godine i u osmini finala je zakazo duel sa Aleksom De Minorom koji je sa 2-1 (2:6, 6:2, 6:3) savladao Talona Grikspora.

Upravo će pobednik tog okršaja u četvrtfinalu igrati protiv Noleta ili Lorenca Musetija.

(Telegraf.rs)

Video: Rubljov osvojio titulu, pa radio zgibove usred kluba

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • moki

    10. april 2024 | 15:52

    Ma bre kakve veze ima ko je ispao.. Nole kad je na svom nivou svi ostali mogu samo da gledaju GOAT-a!!!!!!❤️❤️❤️❤️❤️

  • Cv

    10. april 2024 | 13:51

    Nije njemu protivnik rubljov samo sinera sanja

  • trener

    10. april 2024 | 14:46

    Nije Nole nikakav GOAT kad neprestano strahuje hoce li ispasti ovaj ili onaj. Prva serva je sve u tenisu a Nole to nema. Takodje s godinama postao je plasljivko pa samo daj da prebacim lopticu a ranije je rastezao kao zvaku. Doduse sad su dosli mnogo bolji protivnici, bombarderi pimpleri i izdrzljivci. Nole je zbunjen jer mu niko nije rekao sustinu: dosli su bolji. Preporucujem Noletu MMA kamp u Arizoni, da se preporodi. Da okrene novi list.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA