≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novak Đoković otkrio da li će igrati Vimbldon!

D. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Najbolji teniser sveta nema nameru da odustaje od svog omiljenog turnira

  • 0
Novak Đoković trava, Nik Kirjos, Vimbldon finale Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniser sveta Novak Đoković uspešno je započeo turnir u Monte Karlu, gde je ubedljivo savladao Romana Safiulina iz Rusije sa 6:1, 6:2.

Nole je istakao da je u odnosu na prošlu godinu imao bolji osećaj kada je igra u pitanju i zadovoljan je kako je otvorio sezonu na šljaci.

Posle meča Novak je gostovao u studiju Tenis TV-a, gde je proćaskao sa voditeljem Prakašem Amritrajem, koji ga je upitao i o daljim planovima ove godine, posebno što je ovo godina kada se igraju Olimpijske igre, koje će se igrati u Parizu na kompleksu Rolan Garosa.

Nedavno su određeni strani mediji objavili čak i informaciju da je Novak Đoković spreman da odustane od Vimbldona, kako se ne bi prebacivao sa šljake na travu i ponovo vraćao na šljaku za Olimpijske igre. Čak su sklopili teoriju da je to razlog raskida saradnje sa Goranom Ivaniševićem.

Ali, Novak je indirektno demantovao ove priče kada je dao odgovor na pitanje šta stavlja najviše na listi prioriteta - Olimpijske igre ili osvajanje 25. Grend slema.

- Ovo je olimpijska godina, Olimpijske igre su veoma retke, svake četvrte godine i kao i svake olimpijske godine stavljam Olimpijske igre iznad u smislu prioriteta u odnosu na oste turnire gde želim da igram najbolje, u odnosu na Grend slemove, koji su najveći prioritet. Taj blok između Rolan Garosa, Vimbldona, Olimpijskih igara i US opena i ta dva tri meseca želim da igram svoj najbolji tenis i nadam se da će se to desiti - rekao je Novak, koji je između redova potvrdio da će igrati i na Vimbldonu, ali i da će mu prioritet biti Olimpijske igre, ali i Rolan Garos.

(Telegraf.rs)

Video: Idila u kraju gde Novak Đoković ima stan u Monte Karlu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA