Vreme čitanja: oko 1 min.

Đoković saznao potencijalnog rivala u četvrtfinalu Monte Karla

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Naravno, Novak bi najpre trebalo da pobedi Musetija

  • 0
Keti Bulter Foto: Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Australijski teniser Aleks De Minor potencijalni je rival Novaka Đokovića u četvrtfinalu Monte Karla, ukoliko Srbin dođe do istog!

De Minor je sa 6:4, 6:3 savladao zemljaka Alekseja Popirina i sada s nestrpljenjem čeka popodnevni duel između Đokovića i Lorenca Musetija kako bi saznao protiv koga će igrati.

Novak je protiv De Minora igrao samo dva puta. Najpre ga je pregazio na Australijan openu 2023. godine,d a bi Australijanac 2024. slavio sa 2:0 u Junajted Kupu.

Takođe, ono što je zanimljivo kada je De Minor u pitanju jeste to što ima nadimak "Demon". Svojevremeno je otkrio i kako ga je dobio.

- Pa, zapravo je odgovoran za to jedan od mojih starih trenera koji se zvao Ben Pajn. Nekako je to imalo veze sa mojom brzinom. Bila je to igra reči sa mojim prezimenom. Uvek sam imao duže prezime, koje je bilo teško izgovoriti i ispraviti. Tako da je nekako funkcionisalo i od tada sam se "stopio" sa nadimkom - poručio je Australijanac koji je u vezi sa "koleginicom" Keti Bulter.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA