Vreme čitanja: oko 1 min.

Mega prekomandovala jednog od najtalentovanijih igrača OKK Beograda: Nastupaće u Superligi

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Urban Kroflič završio je sezonu sa Klonferima i u nastavku će pomoći ružičastom timu

  • 0
Urban Kroflič Foto: MN Press / Ivica Veselinov

Talentovani košarkaš OKK Beograda, Urban Kroflič u nastavku sezone biće prekomandovan u redove Mege, gde će pomoći ovom timu u Superligi Srbije.

Naime, Klonferi su još juče odigrali svoj poslednji meč ove sezone u Košarkaškoj ligi Srbije u pobedi nad valjevskim Metalcem, tako da se Slovencu otvorila mogućnost da do kraja sezone igra za Ružičaste.

Momak koji ima 18 godina i koji je nastupao za mlađe kategorije Mege i na ANGT turnirima Evrolige za ovaj klub je potpisao višegodišnji ugovor.

U proseku je za OKK Beograd postizao 8,2 poena uz 2,1 asistenciju, a pri potpisivanju ugovora se zahvalio svima u klubu na velikoj podršci i ukazanom poverenju.

- Veoma sam srećan što potpisivanjem ovog ugovora nastavljam da se razvijam u Megi, gde sam u mlađm selekcijama proveo predivne trenutke. To me motiviše da nastavim da radim i napredujem. Ovom prilikom želeo bih da se zahvalim svima u klubu na velikoj podršci i na ukazanom poverenju - rekao je Kroflič.

(Telegraf.rs)

Video: Vil Mozli debitovao za Spartak: Nekadašnji košarkaš Partizana obukao drugi dres

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA